[New Topic]   [Reply]
[Edit Profile]  [Edit Your Preferences]  [Search]
[Private Messages]  [Memberslist]  [FAQ]  [Login]
MUDII Forum Index MUD2 Clients Speaking of old clients...
Author Speaking of old clients...
aladrin
novice

Joined: Nov 20, 2006
Posts: 4
Posted: 04-10-2015 21:18   
...is anybody interested in a version of Clio 1.8 for OSX?

It's very early days, but I have a version kind of almost working on OSX 10.11 (El Capitan).

Is anybody (apart from my lovely family) interested in getting access?

Let me know if you are and I'll post back here once I've fixed whatever is making it segfault when you pick a fight with a mob...

--Marlight

[ This Message was edited by: aladrin on 04-10-2015 21:25 ]


  View Profile of aladrin      Edit/Delete This Post   Reply with quote
Snypster
cabalist

Joined: Aug 30, 2001
Posts: 36
Posted: 05-10-2015 10:17   
I had a bit of fun compiling 1.8a on my server - ended up stripping out all of the stuff to do with sound as I'm running it purely from a terminal. Not sure if that will be of any use to you though.

One thing that might be helpful to drop in:
Code:

time_t timer;
char buffer[33];
struct tm* tm_info;

time(&timer);
tm_info = localtime(&timer);
strftime(buffer, 33, "<span>%Y:%m:%d %H:%M:%S</span>", tm_info);
fprintf(logfp,"%s",buffer);



Around line 199-ish in logging.c, then you'll get a timestamp for every line, if you're in to that sort of thing!


  View Profile of Snypster      Edit/Delete This Post   Reply with quote
aladrin
novice

Joined: Nov 20, 2006
Posts: 4
Posted: 05-10-2015 20:24   
Started with the same approach - sound is gone, so onwards to the segfaults

Thanks for the tip re logging - I'll get that added in.


  View Profile of aladrin      Edit/Delete This Post   Reply with quote
Snypster
cabalist

Joined: Aug 30, 2001
Posts: 36
Posted: 05-10-2015 21:15   
No worries. Sorry I can't be more help, no segfaults on Debian.

  View Profile of Snypster      Edit/Delete This Post   Reply with quote
Havoc
pioneer

Joined: Feb 16, 2003
Posts: 327
From: portland, oregon, usa
Posted: 07-10-2015 03:22   
I had a run at getting Clio to work for OSX. Here's the code:

https://github.com/curious-attempt-bunny/clio-mud2-client-osx-fix

Despite getting it to build and run after disable my sounds I still ran into segfaults.

Best of luck!
_________________
Havoc


  View Profile of Havoc      Edit/Delete This Post   Reply with quote
[New Topic]   [Reply]
Lock this Topic Move this Topic Delete this Topic

These forums may be read by anyone, but only registered mudII.co.uk
players may post. When posting, please refrain from behaviour
not tolerated in the game.

These forums are moderated.

Powered by phpBB
Copyright © 2000 - 2001 The phpBB Group

phpBB Created this page in 0.011680 seconds.